Hosszú Katinka

Ebben az életkorban már kevesen úsznak versenyszerűen ő sem sokáig az Index értesülése szerint idén befejezi. Napi egy PCR-tesztet kell végezni.


Hosszu Katinka Rajongoi Oldal

Hosszú Katinka szombaton a Nemzeti Sportnak adott interjújában világosan kijelentette hogy egyelőre esze ágában sincs visszavonulni írja szemléjében a 24hu.

. Utálok kifogásokat keresni Tokió előtt sem tettem noha valójában azt sem tudtam mi történik velem és. Hosszú Katinka még mindig királynő a Facebookon. Hosszú Katinka ezzel az Index általunk is ismertetett szerdai cikkére reagált.

Hogy van alapja a portál információjának azt a Magyar Úszó Szövetségtől sem tagadták megerősítették hogy Hosszú nagy bejelentésre készül de hogy mire azt nem részletezték. Ezen a felvételen a medencében fejjel lefelé sétál a kötelet használva segítségül. Az Index megkereste az úszószövetséget is ahol nem cáfolták ezt és azt is közölték a 32 éves Hosszú nagy.

A portál saját értesüléseire hivatkozva ugyanis arról írt hogy a háromszoros olimpiai bajnok idén még vállalja az Eb-t és a világbajnokságot de aztán visszavonul. Valamint az útvonala is alaposan lerövidült. Mostantól egyszerre intézhető a hiteligénylés és a lakásvásárlás x Negatív lett a terhességi tesztem mégis késik a menzeszem x A férfiakat jobban megviseli a nátha.

A nizzai versenyen a tervek szerint Hosszú Katinka is medencébe ugrott volna azonban a háromszoros olimpiai bajnok a közösségi médiában arról számolt be hogy ételmérgezés miatt nem tudja vállalni a szereplést. Hosszú Katinka ételmérgezés miatt nem tudott elindulni a nizzai úszóversenyen Forrás. Hosszú Katinka május harmadikán betölti a harminchármat.

Hosszú Katinka a 20. Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában a 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban. Ez az oka x Így.

MTIIllyés Tibor A rovat további cikkei Sport. Egyértelműen kijelenthetjük hogy én aztán tényleg megsínylettem a koronavírus-járványt. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő újabb videót tett közzé a közösségi oldalán.

újabb koronavírusos esetek. Hosszú Katinka a lapnak elmondta hogy a tokiói olimpia nem sikerült számára jól de nem is érezte hogy sikerült volna jól felkészülnie rá a járvány miatt. Lezárult a téli átigazolási szezon csak úgy.

Helyen fejezte be a szereplését. Ennyien kíváncsiak az Iron Lady mindennapjaira Hosszú Katinka a vízen jár ráadásul fejjel lefelé videó. Közönség nélkül robotok segítségével indult az olimpiai fáklyafutás.

A háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó ezt cáfolta azóta közösségi oldaláról az is kiderült hogy a munkáját jelenlegi párja Gelencsér Máté édesapja is segíti. Ez a hír szerdán járta be a sajtót miután az Index saját értesüléseire hivatkozva arról írt hogy Hosszú idén még vállalja az Eb-t és a világbajnokságot de utána befejezi aktív pályafutását. Hetek óta Tenerifén készül a soron következő versenyekre Hosszú Katinka akivel kapcsolatban a közelmúltban felröppentek a hírek hogy visszavonulna.


Arena Swimsuits Competition Swimwear Activewear Swimming Champions Competition Swimwear Arena Swimsuit


Katinka Hosszu Wins Second Gold Of Europeans In 100 Back Swimming World News Swimming World Swimming Swimmer


Pin On Inspirational Quotes


Pin On Inspirational Quotes


Hosszu Katinka True Inspiration Fitness Motivation Fitness Swimwear


Pin Pa Olimpikonjaink


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Nadadores Deportes Natacion


Hosszu Katinka Swimmer Swimming Gold Watch


Katinka Hosszu Fashion Lady Picture


Katinka Hosszu Swimming S Iron Lady Is Raising All Kinds Of Eyebrows The Iron Lady Swimming Olympic Champion


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Camisole Top Tank Tops Women


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Female Swimmers Swimmers Body Swimming Pictures


Hungarian Swimmer Hosszu Katinka Won For The First Time In The Olympic Games Yesterday With A New World Olympic Games Swimmer Quotes Swimming Quotes


Hosszu Katinka Olympic Swimmers Swimmer Olympic Athletes


Hungarian Swimmer Hosszu Katinka Won For The First Time In The Olympic Games Yesterday With A New World Olympic Games Swimmer Quotes Swimming Quotes


Hungarian Swimmer Hosszu Katinka Won For The First Time In The Olympic Games Yesterday With A New World Record Time Olympic Games Swimmer Memes Swimming Quotes


Katinka Hosszu Photostream Swimming World Swimming Pictures Butterfly Swimming


Testhosszal Nyert Aranyat Hosszu Katinka Vilagcsucsot Is Uszott Az Iron Lady Nuoto Nuoto Agonistico Donne


Hosszu Katinka Igy Latja Gyarfas Lemondasat Yuzuculer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel